Vi er et solidt gulvfirma med speciale i gulvafslibning, som også er eksperter i at høvle gulvet korrekt.

Der er naturligvis fordele og ulemper ved de enkelte behandlinger. Du kan frit vælge mellem en mellemslibning eller fuldslibning alt efter, hvor beskadiget dit gulv er.

Gulvafslibning uden at gå på kompromis med kvaliteten

Selv om vi udføre billig gulvafslibning er det ikke ensbetydende med at der er gået på kompromis med kvaliteten, nej tvært i mod. Men ikke hvidpigmenteret olier, hvor reparationer vil være tydelige at se. Gulvbehandling med lakering lug eller oliebehandling tilbydes her. Hos os er vi eksperter i at levere en gulvafslibning, som får dit gulv til at fremstå som nyt.

Hvad er fordele og ulemper ved afslibning af trægulve i boligen?

Fordele og ulemper svinger alt efter temperament på blandt andet rengøring og vedligehold, samt størrelser på familie og rum. Vi bestræber os for, at være den førende udbyder inden for støvfri gulvafslibning i Skandinavien. Det er endvidere muligt at friske dørtrin og hjørner op efter grundlæggende samme ide.

  • Gulvsliber
  • Hjørnesliber
  • Rondelsliber
  • Gulvslibemaskine
  • Valsesliber
Hvornår foretages gulvafhøvling og efterbehandling?

Ikke nok med at gulvarbejde giver dit trægulv en pænere overflade, så gør det også dit trægulv mere slidstærkt og afvisende overfor snavs. Gulvafhøvling foretages når gulvet skal planes før videre behandling. Derfor er vi agile og kan rykke når som helst på en given opgave. Vi brænder for vores arbejde og kan være behjælpelige fra start til slut.

Nedbrydes trægulve som følge af UV-lys?

Den største grund er ved en trægulv behandling med lak, som indeholder UV absorber, forhindre man træet´s nedbrygning af UV lys. Efter dit ønske og afhængig af gulvtypen. Vi har adresse i Holstebro, men kører også i de omkringliggende byer som bla Struer, Vinderup og Lemvig.

Hvordan afsliber gulvmanden et trægulv?

Den store forskel er at man skal slibe langs gulvbrædderne for et perfekt resultat. Bestil gulvsliber hos os, hvis du vil være sikker på, at der bliver taget hånd om dine gulve, så de får den behandling, de har bedst af. Jeg er uddannet tømrer og har altid arbejdet inden for træbranchen, de seneste år som decideret gulvafsliber.

Få en billig gulvafslibning pris her hos os

Tryk her for beregning af din gulvafslibning pris. Men omvendt sliber man på et gulv, som stadig har lak tilbage, skal man som minimum slibe igennem den gamle lak. Det vil altid være den samme gulvmand der udfører gulvafslibning/gulvafhøvlingen fra start til slut.

Gulvmandens udstyr skal være 100% i orden

Selv ikke en professionel gulvsliber vil have en chance hvis hans udstyr ikke er 100 procent i orden. Støv og støj har i mange år været de største gener i forbindelse med gulvafslibning. Vi lægger stor vægt på tilfredse kunder, hvilket vi kun opnår gennem den høje kvalitet, vi tilbyder.

Oliering med Gulvolie er en rigtig god gulvbehandling

Det er en effektiv behandling, der giver et mere lyst look, hvis dette ønskes til fordel for mørkere trægulve. Vi tilbyder oliebehandlinger i både en naturudgave og en hvidpigmenteret udgave. Vi bruger de bedste materialer, så dit gulv er beskyttet bedst muligt mod, slid, snavs og gulvvask.

Gulvmanden benytter den rette fremgangsmåde når trægulvet skal friskes op

Dette skal gøres for at undgå at beskadige valsen på slibemaskinen. For løbende at holde gulvet flot og skinnende er det vigtigt at kende de rette fremgangsmåder og materialer. Fordelen ved et trægulv er at det løbende kan behandles og opfriskes som nyt igen. Der findes rigtig mange pigmenter til farvede lakker og malinger.

Gulvafslibning udføres bedst med moderne gulvslibemaskiner

Jeg tilbyder gulvafslibning med effektivt og moderne maskiner. Vælges en gulvlak som er tilsat UVfilter. Parket (lamelopbygget) gulve har mange fordele fremfor massiv gulve som ligger i den noget dyre ende af pris skalaen. Massive trægulve har en nærmest uendelig levetid, da de kan slibes mange gange, efterhånden som de bruges.

Hvad er en lakbehandling og lakering?

I dag benyttes der primært vandbaseret lak, der er mindst lige så effektiv som de gamle laktyper, der var sundhedsfarlige selv i lang tid efter lakbehandlingen. Bestiller du gulvslibning hos os, efterbehandler vi naturligvis dit gulv.

Hvad kan gulvmanden eller gulvsliberen gør for mig?

Er du interesseret i at høre mere om, hvad vi som gulvsliber kan gøre for dig? Der arbejdes med knive, da ældre gulve eller beskadigede gulve ikke længere er plane. Med vores mangeårige erfaring og ekspertise er vi i stand til at levere et virkelig flot resultat, så dine gulve er pæne og blanke igen.

Voksbehandling er det en god løsning?

Voksbehandling giver et flot resultat, men er ikke så slidstærk en behandling uden vask og pleje. Det kræver erfaring, og derfor anbefaler vi, at man vælger en professionel for at få det pæneste resultat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.